Şemsibey Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin ve Bilginin Sosyalleştiği, her alanda ilk ve örnek olan, öğrencilerine iyi bir gelecek hazırlayan, diğer kurumlar arasında tercih edilen lider kurum olmak ve bunu sürdürmek. Değerlerimiz * Dürüstlük * Şeffaflık * Ekip Çalışması * Çalışanlarımıza Güvenme * Farklılıklar * Yaratıcılık * Liderlik * Atatürk Milliyetçiliği * Çağdaşçılık * Yeniliklere açık olma * Karşılıklı Sevgi ve Saygı * Hoşgörü ve Şefkat

Misyon: Her personelin alanında uzmanlaştığı,sorunların daha ortaya çıkmadan çözümlendiği, yöneten değil yönlendiren,dikta eden değil tartışan, kaynakları en üst düzeyde kullanan, iştirakçilerine güvenen ve güven veren, olaylara profesyonel yaklaşan ve tutarlı uygulamalar yapan, her bireyin kendini geliştirdiği bir kurumuz. *Çalışmak! *Çalışmak! *Çalışmak! Daha çok çalışmak! Mükemmele ulaşmak...

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.05
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2018/2019 Eğitim/Öğretim yılından önce Şemsibey İlkokulunda faaliyet göstermekteydi. 2018/2019 Eğitim /Öğretim senesinden itibaren Tuşba Fen Lisesi yanında bulunan Abdulkadir Geylani İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde eğitime devam etmektedir. Okulumuz Şemsibey İlkokulundan 500 metre ileride bulunmaktadır.

WEB - https://semsibeyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şemsibey Mahallesi 17149 Sokak No 1/5 Tuşba / Van

Yerleşim Yeri - Şemsibey Mahallesi 17149 Sokak No: Van/Tuşba

Adres - Şemsibey Mahallesi 17149 Sokak No 1/5 Tuşba / Van

Ulaşım Şehir merkezinden kalkan(Beşyolda) Şemsibey minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Öğretmenler servisle okula ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine yaklaşık 15 km mesafededir.